tirsdag, januar 09, 2007

Blogg for praksisperioden

Mandag 27. november 2006

Vi møtte opp på jobb til vanlig tid klokka ni. I dag var det bare jeg og Sara som var frisk nok til å komme så vi fikk ikke gjort det vi egentlig hadde planlagt. Men Jakob hadde et forslag for noe vi kunne finne på, og da tenkte han på kulturuka som startet i dag.
Vi fikk med en båndopptaker og gikk ned til Vårbrudd hvor det var lunsjkonserter og forskjellige boder fra diverse lag og foreninger i Vadsø og omegn.
Vi intervjuet bl.a Retrieverklubben v/ Grethe Jakola og Husflidforeningen v/ Hedvig Åkenes.
Når vi var ferdig der dro vi opp igjen til NRK og leverte fra oss opptakeren og opptakene vi hadde gjort til Jakob som han senere redigerte ferdig.
Reportasjen blir sendt onsdag i morgensendingen rundt klokka 0740.


Mandag 4. desember
I dag jobbet vi med å gjøre ferdig filmen om ”kumlokk-gjengen”. Det var kun jeg og Remi som var på jobb, så det var bare vi som gjorde dette. Vi gjorde de siste opptakene før vi redigerte filmen ferdig.

Mandag 11. desember
Jeg vet ikke hva som ble gjort i dag, siden jeg var syk.


Mandag 8. januar
I dag gjorde jeg og Remi et radioopptak av hva elevene her på skolen gjorde i jula. Vi intervjuet fem-seks stk, og redigerte det ferdgi med en gang.
Sara og Karina gjorde akkurat samme intervjuet med videokamera.

Mandag 22. januar
I dag ble vi delt inn i grupper og jeg og Remi jobbet på NRK. Vi skulle følge en av de ansatte hele dagen. Vil fulgte Liss Jakobsen som for dagen hadde sendingen i Nordaførr. Vi så på forberedelsene hennes før programmet og under sendingen.