fredag, september 22, 2006

Liten oppdatering

9. Beskrive i bloggen (loggskriving) hva du har bidratt med for å planlegge og lage en klasseblogg, i samarbeid med de andre i klassen. Dessuten skrive hvordan websiden har forandret seg fra førsteutkastet til ferdig webside, og hvorfor du har gjort disse forandringene.
... 17. -Forklare i bloggen hvorfor du har valgt fargekontrastene på bakgrunn, tekst og lignende på elevsiden.
... 15. Vise at du følger klassens Vær Varsom-plakat i arbeidet med blogg og webside og begrunne dette i loggskriving på bloggen.


Heisann!
Da e vi kommet helt til 22. september og nu e det kun en uke igjen av den her måneden.
Æ har ikke skrevet så mye på den her sida i det siste, så æ tenkte det va passelig med en liten oppdatering.

De siste to ukan har æ jobba veldig mye med å lage en egen hjemmeside. Den sida e fortsatt under oppdatering og e langt fra ferdig, men du kan nu titte litt på den på www.mkvadso.com og klikke dæ videre inn på min side i en link til venstre.
Æ starta med en enkel "enkolonners side med brødtekst", som det så fint heter i Frontpage, og har jobba videre med det. Alle sidan (linkan) på sida min har samme design så det skal være lettere og ryddigere å forstå.
Æ har også lagt ut en gjestebok på sida, men den har æ ikke helt forstått mæ på enda, men det kommer vel forhåpentligvis etter hvert.
Når det gjelder fargekontraster på sida min så har æ egentlig ikke tenkt så mye anna enn at det skulle være litt kalde farger. Med en ganske mørkegrå bakgrunn og litt lysere bokstaver, så følte æ at det ville gi gode kontraster.
Vi har også laget en felles klasseside som Vegar har utarbeida designet på, men den e ikke ferdig enda. Vi har gått sammen nesten hver dag i første time, og hatt et redakjsonsmøte, kor vi har gitt hverandre tilbakemelding på sidene til hverandre.

Ellers, så har vi vært på hyttetur oppe ved Røde Kors hytta i Thomaselv. Vi startet opp på tirsdags formiddag, og kom ned igjen dagen etter i 10-11 tida.
Det va en kjempetur kor vi ble litt bedre kjent med hverandre, og fikk spilt og gjort mye rart.

1 Comments:

Blogger Maiken said...

Heei :)
Syns sia di ser litt proff ut på en måte. Fargan liker æ veldig godt og sia ser også ryddig og oversiktlig ut :)

Maiken

oktober 02, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home