fredag, september 22, 2006

Liten oppdatering

9. Beskrive i bloggen (loggskriving) hva du har bidratt med for å planlegge og lage en klasseblogg, i samarbeid med de andre i klassen. Dessuten skrive hvordan websiden har forandret seg fra førsteutkastet til ferdig webside, og hvorfor du har gjort disse forandringene.
... 17. -Forklare i bloggen hvorfor du har valgt fargekontrastene på bakgrunn, tekst og lignende på elevsiden.
... 15. Vise at du følger klassens Vær Varsom-plakat i arbeidet med blogg og webside og begrunne dette i loggskriving på bloggen.


Heisann!
Da e vi kommet helt til 22. september og nu e det kun en uke igjen av den her måneden.
Æ har ikke skrevet så mye på den her sida i det siste, så æ tenkte det va passelig med en liten oppdatering.

De siste to ukan har æ jobba veldig mye med å lage en egen hjemmeside. Den sida e fortsatt under oppdatering og e langt fra ferdig, men du kan nu titte litt på den på www.mkvadso.com og klikke dæ videre inn på min side i en link til venstre.
Æ starta med en enkel "enkolonners side med brødtekst", som det så fint heter i Frontpage, og har jobba videre med det. Alle sidan (linkan) på sida min har samme design så det skal være lettere og ryddigere å forstå.
Æ har også lagt ut en gjestebok på sida, men den har æ ikke helt forstått mæ på enda, men det kommer vel forhåpentligvis etter hvert.
Når det gjelder fargekontraster på sida min så har æ egentlig ikke tenkt så mye anna enn at det skulle være litt kalde farger. Med en ganske mørkegrå bakgrunn og litt lysere bokstaver, så følte æ at det ville gi gode kontraster.
Vi har også laget en felles klasseside som Vegar har utarbeida designet på, men den e ikke ferdig enda. Vi har gått sammen nesten hver dag i første time, og hatt et redakjsonsmøte, kor vi har gitt hverandre tilbakemelding på sidene til hverandre.

Ellers, så har vi vært på hyttetur oppe ved Røde Kors hytta i Thomaselv. Vi startet opp på tirsdags formiddag, og kom ned igjen dagen etter i 10-11 tida.
Det va en kjempetur kor vi ble litt bedre kjent med hverandre, og fikk spilt og gjort mye rart.

2 Comments:

Blogger Maikeen said...

Heei :)
Syns sia di ser litt proff ut på en måte. Fargan liker æ veldig godt og sia ser også ryddig og oversiktlig ut :)

Maiken

oktober 02, 2006  
Blogger Jungie said...

Hey hey.

Tilbakemeldig om hjemmesiden

Veldig ryddigside, menyen er fin og lett å finne fram på. fargene er gode og ødelegger lite på siden. fargene du valgete er lette for øyet slikt at dem ikkje blir utslitt.

mycket bra side.

oktober 02, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home