onsdag, april 11, 2007

Logg for radioarbeidet

Da vi lagde radio gjorde jeg en del magasininnslag, lagde radioteateret, og var nyhetsanker og reserve for programleder på fredagen. Jeg jobbet også for å få til et intervju med DDE, noe som vi fikk til.

Magasininnslagene gjorde jeg på den måten at jeg gikk ut i vrimlehallen, og spurte elevene her på skolen om hva de synes om saker og ting, som f. eks "skoforbudet". Grunnen til at jeg brukte elever her på skolen var for at lytterne da skulle få enda en grunn til å høre på sendingen. Det er morsommere å høre på noe man selv har vært med på eller blitt spurt om. Det har selvfølgelig også en del å si at "skoforbudet" kun gjelder for Vadsø VGS også, da.
Jeg syntes også at et radioteater ville være på sin plass under en radiosending, og bestemte meg derfor for å lage et. David og Vegar hjalp til med gode idèer til manuset, og i tillegg til dem var også Renata, Marthe og Maiken med på å spille inn, noe som var veldig bra. Jeg prøvde å vinkle kriminalfortellingen til en artig en, i tillegg til at det skulle være et mysterium.

Når jeg fikk alle opptakene jeg trengte, enten det var til radioteateret eller til andre innslag, satte jeg meg ned på dataen for å redigere. Når det gjelder skoforbudsaken, så prøvde jeg å redigere det også til å bli en artig og underholdende sak, siden det var et litt artig tema.

Vet ikke helt hva jeg skal si om hva jeg har gjort for å få samarbeidet til å bli bra, annet enn å prøve å inkludere alle. Jo flere som er med, jo bedre!

Synes innslagene ble bra, og ser ikke noen innslag som kunne vært gjort spesielt annerledes. Kanskje kunne vi kuttet ned på den siste delen av radioteateret, men jeg tror ikke egentlig det hadde noe særlig å si.

Alt i alt var dette en gøy og lærerik periode, som jeg håper vi får flere ut av!